12 Ocak 2008 Cumartesi

Renault Modus

Küçük Dev Otomobil

Kompakt ve geniş, dinamik ve fonksiyonel, etkin ve sempatik... Modus ile, size otomobili sevdiren tüm bu özellikler arasından tercih yapmak zorunda kalmayın! Hem büyük otomobillerin konfor ve donanımını hem de küçük otomobillerin pratikliğini bünyesinde barındıran Modus kendine has yeni bir konsept yaratıyor: Sıradışı genişlikte bir iç mekan sunabilen “hem küçük hem geniş” bir otomobil. Dengeli ve akıcı çizgileri dinamizmini ve sağlamlığını ortaya koyarken geniş cam yüzeyleri iç mekanın ne kadar aydınlık ve geniş olduğunu ele veriyor

Konfor Ve Sürüş Keyfi

Geniş cam alanlar sayesinde iç mekan son derece aydınlık. Işık banyosu mu yapmak istiyorsunuz, elektrikli panoramik açılır tavan emrinizde! Modus’un son derece kompakt dış boyutlarına rağmen sahip olduğu olağanüstü geniş iç mekanı sayesinde konforunuz katlanarak artıyor. Yüksek tavanı sayesinde sürücü ve yolcuların rahat ettiği Modus’ta koltukların yüksekliği de kumanda düğmelerine ulaşımı kolaylaştırıyor. Bu his Modus’un iç mekanında daha da güçleniyor. Geniş ve panoramik ön cam ile sürücü ve yolcular ferahlık ve konforun tadını çıkarıyorlar. İç mekanda kullanılan özenle seçilmiş tüm malzemeler de yumuşaklık ve konfor duygusuna katkıda bulunuyorlar. Kompakt bir otomobil hiç bu kadar geniş olmamıştı !

Güvenlik

Bağımsız kuruluş Euro NCAP tarafından gerçekleştirilen testler sonucunda Modus toplam 32,84 puan ile küçük otomobiller segmentinde en yüksek not olan «5 yıldız» alan ilk otomobil oldu. Yürüyen aksam ve Modus’ün gövde yapısı, üst sınıf modellerde sunulan yol tutuşu ve güvenlik özellikleri sağlıyor. Fren sistemi ile Modus, aktif güvenlik yönünden sınıfının en iyi modelleri arasında yer alıyor. Modus’te çok sayıda aktif ve pasif güvenlik donanımı bulunuyor. Pasif güvenlik, Renault’nun bu alandaki strateji ve uzmanlığına paralel olarak, son derece katı şartlara uygun bir şekilde geliştirildi. Modus’ün karoseri yapısında çok sayıda programlı deformasyonlu takviye elemanları bulunuyor. Bu yapı üçüncü nesil Renault Koruma Sistemi’ne dahil olan ekipmanlarla birlikte kullanılmak üzere geliştirildi. Modus’ün güvenlik sisteminde ikisi güç sınırlayıcılı “adaptatif” ön hava yastığı olmak üzere altı adet hava yastığı ile ön koltuklarda çift ön gergili emniyet kemerleri bulunuyor.

Hiç yorum yok: